Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Какво е снежна тръба?

Време за освобождаване: 2022-06-16 09:41:11  Хитове: 9

d8b01ed0d6f1fc9c79316157a3c6888.png

get отгоре на снежен хълм. Возете надуваема вътрешна тръба. Плъзнете и се забавлявайте!

that's основно за какво става въпрос за снежна тръба. След като се счита за зимна дейност на открито, вече може да се направи през целия сезон на типичен задния двор хълм - благодарение на технологиите за снеговалеж. Очевидно е обаче по -приятно да се направи през зимата с истински сняг. Наклон, докато карате вътрешна тръба. По -стръмният цикъл е равен на по -висока скорост.-\\ не е необходимо умение, за да можете да снежна тръба. Не е необходимо обучение, не е необходима практика и не е необходима мускулна сила. Докато можете да седнете и да се задържите, вие сте добре да отидете. . Наистина се уверете, че ще има дълго изтичане на дъното за спиране и пазете от опасни бариери като камъни и дървета.

if сте за адреналин

charged преживявания, може да е изкушаващо да извършите големи скокове на кръглите снежни тръби. Но както казахме по -горе, тръбата е изключително трудна за контрол, така че опитите за извършване на трикове могат да доведат до тежко нараняване. Когато стане стане твърде труден и груб, най -добрият ви залог би бил да спасите тръбата, като се търкаляте или скачате от земята. За целите на сигурността носете шлем по всяко време. Въпреки че тези и други вътрешни тръби могат да бъдат функционални за снежни тръби, на пазара има специално проектирани снежни тръби, които са по -безопасни, лесно могат да се плъзгат по сняг и могат да издържат ниски температури. Повечето снежни тръби имат дупка за понички. Някои епруветки имат твърд, заглушен център, за да се предотврати влаченето през снега. Някои имат силни материали, които имат превъзходна устойчивост на студена пукнатина. Някои могат да разполагат и с долен слой, който е предназначен да поддържа ездача сух. Плюс това, има тръби, които са проектирани с грапави дръжки, докато има някои без него. Една тръба надолу по сняг

covered наклон, знаем, че е практикувана около 1800 -те. Носеше се слухове, че е започнал в Канада, когато премиерът сър Робърт Бордън позволи на членовете на парламента да си вземат почивен ден и да се плъзне из хълма на парламента по време на снежна буря в Отава. Той се превърна в популярен избор за забавления в задния двор, втори за традиционната шейна на Тобоган и се практикува през следващите сто години оттогава. Това започна, когато Джон Бойд Дънлоп измисли първите гуми за въздух微信图片_20220616092354.pngfiled през 1880 -те, които ще бъдат използвани за триколката на сина му. Тези гуми бяха твърде тежки, за да се плъзгат. Около 80 -те и началото на 1900 г. са подадени много патентни заявления за използване на вътрешна тръба. Вероятно някой от фабрика за вътрешна тръба в горната част на хълма трябва да се е спънал по един и да се е плъзгал към дъното на хълма. Когато на пазара беше пуснато практическата гума с вътрешна тръба, хълмовете вероятно се ползват от първите грудки. дейност. Собствениците на ски курорти започнаха да превръщат неизползвания имот в парични ленти за тръби. Снежните тръби бяха донесени от ентусиасти в планината. След две десетилетия, Snow Tubing произвежда свои собствени професионалисти, които придобиха достатъчно популярност, за да може спортът да бъде разгледан на Олимпиадата през 2010 г. във Ванкувър, Канада. Това обаче не го направи.

as снежна тръба продължава да става популярна, все повече ски зони предлагат тръбни паркове. Някои дори предлагат снежна тръба късно през лятото, като Adventure Point в Keystone Resort и Steamboat Springs, както в Колорадо. . Със сигурност историята му все още е незавършена и ще има дълъг път.

предишен: Надуваемите басей...

Следващия: Как да почистите м...

Сподели го

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.