Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Надуваемите басейни плават?как да запазите басейна плаващ

Време за освобождаване: 2022-06-16 08:52:48  Хитове: 8

we сме купили нашия справедлив дял от надуваеми през годините и с доста събиране на колекция се зачудихме дали можем да ги използваме като поплавки в по -голям басейн или може би дори да ги използваме като сал. След някакъв опит и грешка получих отговор за вас.

yes, надуваемите басейни могат да плават, ако са били надути правилно. Въпреки това, ще има ограничение на теглото до плаващия надуваем басейн. Добавете твърде много тегло в надуваемия басейн и той ще потъне. Ако се извърши правилно, те могат да се използват като салове или плувки в по -големи басейни или езера.

-размера и количеството въздух, който вашият надуваем басейн може да държи, ще определи колко тегло може да задържи преди потъването. След като водата започне да влиза от страните на басейна, тя вероятно ще потъне бързо. Ето колко може да държи басейнът ви и как да избегнете потъване.


can Използвате надуваем басейн като сал?

yes, можете да използвате надуваем басейн като a сал с няколко бързи и лесни модификации. В зависимост от издръжливостта на вашия надуваем материал за басейна, може да искате да увиете долната страна с брезент, за да предпазите басейна от получаване на разкъсвания или сълзи в материала, докато сте на водата.

steps за превръщане на надуваем басейн в RAFT:

lay tarp навън в отворена зона

inflate басейна и поставете отгоре на брезента

pull страните на брезента нагоре от страната на басейна

run a въже through the grommets on the tarp

Tighten and tie off the rope, holding the tarp into place


When Will The Inflatable Pool Sink

The inflatable pool will sink if it е претоварен с твърде голямо тегло или басейнът е пробит, което позволява на въздуха да избяга или вода да влезе. Опитът да се побере твърде много хора в басейна е сигурен начин да го потъне.

it в началото ще изглежда добре, стига горната част на басейна да е над водата. Но щом започнете да се люлеете и водата бавно започва да влиза от страните, басейнът бавно ще потъва все повече и повече във вода на басейна и водната линия. С течение на времето надуваемите ще започнат да се обезвредят леко, но това обикновено отнема часове или дни.

how Тегло ще се задвижва надуваем басейн, преди да потъне

-отговорът на този въпрос може да варира диво в зависимост от размера на размера на басейнът и колко въздух държи. Така че нека просто да покриете няколко основи, за да можете сами да решите колко тегло ще задържи басейнът ви.

in общо, флотацията е равна на теглото на водата, която се измества от обект. Тъй като един галон вода е около 8,5 паунда, празна кана с галон ще отнеме 8,5 килограма натиск, за да я потопи. Това е така, защото се измества за това количество вода.

to свързване на това с надуваем басейн ще бъде трудно поради това колко различни размери има. Надулният басейн, почиващ отгоре на водата, всъщност не измества водата. Няма да измести вода, докато някой не се качи в нея. Теглото на човека трябва да бъде по -малко, отколкото водата, която се измества от тях в басейна. Ето някои оценки, които измислих.

предишен: 5 неща, които трябв...

Следващия: Какво е снежна тръ...

Сподели го

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.