Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Пет неща, които трябва да вземете предвид, когато добавяте басейн в задния си двор

Време за освобождаване: 2022-09-02 17:53:08  Хитове: 13

sleek ъпгрейди, стилни форми и технологични-friendly напредък превръщат задния ви двор в персонализирана зона за плуване, слънце и социализиране.


he лукс на having A swimming басейн in вашият собствен двор вече не е запазен за собствениците на жилища с масивни имоти или безкрайни бюджети: както при-ground плувните басейни увеличават популярността, има размери, форми и стилове за всяка ситуация."on top of covid restrictions и хората, които не могат да стигнат до басейна на общността, всички' искат този фактор за удобство на басейна в задния си двор в момента,"казва Матю Biron of hoffman пейзажи."everyone' търсят собствен оазис в задния си двор."Ако'n


choose правилното местоположение.a с разнообразие от фактори ще стеснява точното място, където

101; Можете да изградите

ground пул, включително ограничения за зониране, неуспехи на собствените и септични системи и дренажни системи, казва Бирон. Но след като разгледате тези, следващото ви решение е къдеe Искате басейнът във връзка с къщата си-&do искате да излезете от кухнята си директно#onto палубата на басейна \\, нито бихте предпочели по -уединена атмосфера на басейна?is Това е дестинационен басейн, или е близо до къщата?той казва. if it "39; s дестинационен басейн, ще има ли структура, къща за басейн, кабана, така че когато излезете в средата на басейна, това""39; е собственото си пространство?&Този избор също трябва да бъде повлиян от това как планирате да използвате басейна: вие ли сте хост за семейни функции, смятате ли,na тихо място за четене?#&#"- consider Какъв размер и форма има най -голям смисъл за вашето пространство.


whethere избирате басейн в класически правоъгълник или органична форма на свободна форма е Основно въпрос на вашия вкус и бюджет (но, предупреждава бирон, удобните автоматични покрития по -достъпни и достъпни за правоъгълни басейни

are често решаващ фактор). Изчисляването на правилния размер за вашия басейн означаваthinking за цялостната зона, която иматеto да посвещавате на вашето пространство за плуване.

it

39; s изкушаващ, в малък двор, за да запълните пространството с басейна и настилката и да увеличите максимално водната зона, казва Randy Angell отrandy Angell Designs. this може да доведе до студено, неприветливо пространство. Важно е, независимо от размера на пространството, да се постигне баланс между водната площ, твърд пейзаж или настилката и пейзажа. басейн. proportion"wise, с басейна' s Връзка към къщата и мащаба на имота, той не трябва казва Бирон."it трябва да отговаря на мащаба на дома и имота, и пространството. ""a Популярният вариант за собствениците на жилища с по -малки дворове са басейни за потапяне: тези правоъгълници обикновено са около половината от размера на&traditional басейн, Поддържайте една последователна дълбочина навсякъде и предлагайте ефективно пространство за бързо потапяне, игра на воден баскетбол или плуване. \\ ли бихте искали да можете да играете водна волейбол? Може би бихте искали да можете да плувате обиколки или басейнът може да е повече за настаняване и да потапяте бързо, казва#Angell. \\ Нестабирането как бихте искали да стартирате, за да функционирате за вас и вашето семейство, е друг ключ за определяне на размера на басейна. Клиентите могат да забравят да помислят, че децата им ще пораснат, а нуждите на басейна ще се променят с течение на времето. Don"-39; t станете хипер&focused за това как искате да функционира басейнът днес, но помислете как искате да функционира в бъдеще.#&#&#""ake it a Поразително светилище."

a правоъгълен басейн с бетонен вътрешен двор и дъска за гмуркане може да е бил Clark Griswold "39; S Dream от 1980 -те години, но съвременните дизайнери превръщат инсталациите на басейна си в хотел"worthy Havens. Широките, плитки записи с дупки, които поддържат чадърите, предлагат засенчени петна за разстояние с коктейли или забавни пръскащи бебета, докато по -драматичните стълби създават централна точка за събиране, казва Бирон. Водните характеристики в различни материали добавят успокояващи звуци и визуален интерес:"these може да варира от прости чисти водопади&to#to бронзови или неръждаеми-steel водни скачания, до големи водопади на камъни, казва Angell. Интегрираните спа позволяват на собствениците на жилища да използват зоната на басейна след завършването на сезона на плуването, докато модернизираните скокове"off точки са красиви алтернативи на традиционните дъски за гмуркане.

the Diving Board е нещо от миналото, казва бирон. Вместо това клиентите му избират гмуркащи скали, гмуркане на камъни или каскадни водни функции, които предлагат усещането за скачане от водопад.


think на нощни потапяния.

&ame в басейна ви A Go#to място дори след като слънцето залезе-"and, когато лятото приключи  with умишлени надстройки: нагревател на басейна, който удължава вашия сезон на плуване (и автоматично покритие, за да запазите топлината за една нощ през пролетта и есента); пожарна яма, вградена в заобикалящия вътрешен двор; Стилно подводно LED осветление в дъга от нюанси за нощно плуване.-nighttime се превръща в вълшебно време с басейн, казва Angell."new напредък в-led осветление"in и около басейна може да"turn нормален заден двор във визуален шедьовър.

Много системи за басейни също предлагат отдалечен достъп чрез свързани телефонни приложения, казва Бирон, така че можете да контролирате светлините, топлината, струи и вакуум от anywher


101; на вашия имот.

-"""   

предишен: Вашето ръководств...

Следващия: No

Сподели го

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.