Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Какви са надуваемите плувки на басейна, направени от?

Време за освобождаване: 2022-06-30 15:53:48  Хитове: 10

inflatable плаващи басейн are, обикновено изработен от PVC или поливинил хлорид. PVC е една от най -често използваните синтетични пластмаси в света. Може да изненада хората как PVC може да се превърне в поплавъци. Това вероятно е така, защото първото нещо, за което хората мислят, когато чуят PVC, е това, използвано в тръбите. Това е твърдият вид PVC. Този, използван в надуваемите, е омекотен от пластификатори.

as от 2015 г., PVC е петата най -силно произведена синтетична пластмаса в света. Същата година бяха произведени 38 милиона тона PVC. Това е и за двете форми на PVC. Твърдият тип е твърд, но крехък. Когато се смесва с пластификатор, PVC става гъвкав. Пластификаторът, използван за омекотяване на PVC, е известен като фталат, който не е много добър материал както за хората, така и за околната среда. Различни здравни организации не са идентифицирали специфичните неблагоприятни ефекти на фталатите в здравето на people. Същите здравни организации внимателно следят този химикал за бъдещите законодателства. Бебетата също имат тенденцията да сложат ръце на устата си и тези ръце може да са докоснали предварително фталати. Що се отнася до надуваемите плаващи басейн, той може да бъде незначителен, тъй като не всеки ден децата използват надуваеми басейни.

първото нещо, което правите, е да изпускате плавателния си басейн. Би било по -лесно да почистите добре вашия поплавък, ако е изпуснат. Просто отворете клапана на поплавъка на вашия поплавък, за да пуснете целия му въздух.

remove цялата излишна вода във вашия поплавък

ame, сигурно, че няма допълнителна вода във вашия поплавък. Извадете цялата излишна вода във вашия поплавък.

clean вашия пласт на басейна

Следващата и съществена стъпка е да почистите поплавъка си. Има естествени и органични почистващи препарати, както и разтвори за химическо почистване. Естественият и органичен почистващ препарат е по -безопасен, но почистващите препарати с химикали са проектирани да бъдат ефективни при премахване на микробите по -лесно.

какво можете да използвате за почистване на вашия поплавък? Пейл 1

4 чаша мек почистващ препарат към галон вода. След това измийте поплавъка си с помощта на този сапунен разтвор с помощта на парцал или гъба. Изплакнете го с вода след това.

vinegar

Следващият вариант е да използвате оцет като своя почистващ агент. Смесете една част бял оцет на две части топла вода и ги разбъркайте добре. Използвайте това решение, за да потопите вашия поплавък за около 20 минути. Това би премахнало всички мръсотия и форми във вашия басейн. части от топла вода старателно. Този разтвор на сода за хляб би абсорбирал цялата мръсотия във вашия поплавък и той би го почистил едновременно. Просто добавете 2 супени лъжици белина към кофа с вода и потопете поплавъка си в нея. Изчакайте около 4

5 минути, за да може белината да бъде ефективна.

bleach също може да се използва за премахване на микроби, плесени и плесен от вашия поплавък, но ако изберете по -малко сурово почистващо средство, можете да използвате всякакви всеки от първите три варианта за почистване на разтвора.

/

предишен: Как да почистите м...

Следващия: Как да почистите п...

Сподели го

  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.